Skip to content

Săptămâna în WWE

10 Mai 2010

Vom vedea în următoarele rânduri ce s-a întâmplat notabil în show-urile Raw, SmackDown şi NXT din această săptămână şi s-a remarcat prin calitate sau prin lipsa ei. Părţile bune sunt notate cu „+” (plus), cele rele cu „-” (minus).

Raw

(+) Batista explică penibilul (care e valabil şi în poveste, şi în realitate) felului în care campionul John Cena l-a învins la Extreme Rules. Sheamus vorbeşte şi el în acest segment, pentru a fi stabilit ca posibil pretendent, cei doi având un schimb interesant de replici.

(+) Daniel Bryan e învins de Batista într-un meci relativ competitiv de 5 minute; după înfrângeri jenante în faţa altor învăţăcei din NXT, acest meci e un pas de revenit mai în faţă pentru Bryan.

() Maryse şi Nikki Bella au un meci slab, cum se întâmplă de obicei cu fetele din Raw; campioana, Eve, o dă în bară şi mai des decât ele două.

() Mark Henry îl învinge pe Zack Ryder într-un meci de nimic.

(+) Chris Jericho şi The Miz vor forma o echipă şi vor ataca centurile lui Tyson Kidd şi David Hart Smith.

(+) The Hart Dynasty sunt împinşi în continuare ca o echipă puternică şi titlurile lor par să însemne ceva; îi înving pe William Regal şi Vladimir Kozlov într-un meci OK.

(+) Edge, redevenit heel, e pus în feud cu Randy Orton, de la care ar putea scoate meciuri bune şi interviuri vizionabile. Un RKO pe Edge închide show-ul.

SmackDown

() Drew McIntyre îl distruge din nou pe Matt Hardy în afara vreunui meci şi e dat afară din brand – cu titlul său Intercontinental rămânând în SmackDown – pentru comportamentul său. Nu ştiu la ce foloseşte acest mecanism, dar execuţia a fost slabă.

(+) CM Punk şi Rey Mysterio îşi continuă feud-ul cu un nou segment lung de vorbăraie; de fapt, nu e vorbăraie, pentru că e interesant şi duce la un nou meci între cei doi la Over the Limit. Sper să fie adăugată şi o stipulaţie hardcore pentru el.

(+) Kofi Kingston îl învinge pe Dolph Ziggler într-un meci distractiv pentru a se califica în meciul de săptămâna următoare pentru titlul rămas vacant.

(+) Christian îl învinge pe Cody Rhodes şi e la fel ca în punctul precedent.

() Jack Swagger şi Kane au un meci vizionabil până ce Swagger e descalificat pentru ignorarea regulii rope break-ului, dar…

(+) Greu de zis dacă e de plus sau minus, dar eu zic plus: Swagger are un face-off cu viitorul său adversar, The Big Show; e atacat din nou de Kane, reuşeşte să-l pună jos pe monstru, dar e prins de Big Show şi trimis cu un chokeslam în masa comentatorilor – pe free TV, la începutul construcţiei meciului. Şi s-a terminat!

NXT

() Avem parte de încă un Rookie Challenge stupid.

() Daniel Bryan pierde cu Michael Tarver. Înţeleg ce vor să facă în ce-l priveşte pe Bryan, dar s-a ajuns deja la prea multe înfrângeri; trebuie să se arate că omul e dumnezeiesc în ring.

() R-Truth îl învinge pe David Otunga într-un meci prost.

(+) Show-ul se încheie cu un schimb de replici între învăţăcei, care duce la un brawl în toată regula. Justin Gabriel are imunitate pentru săptămâna următoare, când se va renunţa pentru prima oară la cineva, dar oricum nu urma să fie el nefericitul.

Anunțuri

From → WWE

2 comentarii
  1. Vezi că ai scris „povete” în loc de „poveste” în paragraful 2, rândul 1. De asemenea, ai scris „cel” în loc de „ce-l” în antepenultimul paragraf, rândul 1. Uau, m-am înşelat, e chiar distractiv să-ţi corectezi prietenii doar de dragul de-a o face!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: