Skip to content

WWE SmackDown, 30.04.2010, partea a 2-a

4 Mai 2010

Beth Phoenix şi Kelly Kelly vs. Michelle McCool şi Layla. Beth e o tipă solidă, împinsă recent ca babyface nr. 1 în divizia feminină. A devenit WWE Women’s Champion la Extreme Rules, învingând-o pe Michelle McCool. Meciul se termină în câteva minute cu un pin făcut de Kelly Kelly pe Layla, după ce Beth a dominat mare parte din el. Poate să mă domine şi pe mine oricând doreşte.

Campionul Jack Swagger vorbeşte din nou de realizările sale – ca junior în Perry, Oklahoma, a refuzat burse de la universităţile Texas, Miami, USC şi Stanford.

Chris Masters are şi el un interviu în backstage. Masters are pectorali extrem de proeminenţi, pe care îi face să danseze. Uuu, vreau să mă joc cu ei!

În ring, Dolph Ziggler vorbeşte despre cum l-a trimis pe piticul Hornswoggle în raiul spiriduşilor (se presupune că Hornswoggle e un leprechaun) la Raw. Ziggler i-a aplicat, atunci, un sleeper hold nefericitului mic bastard, stârnind furia spectatorilor.

Încă un inteviu! Matt Hardy, în backstage, vorbeşte de atacul lui Drew McIntyre asupra lui de la SmackDown-ul trecut… şi e atacat din nou de acelaşi Drew McIntyre! Matt Hardy trebuie să fie persoana cu cele mai multe meciuri pierdute la TV anul acesta. Încasează aici şi finisher-ul lui McIntyre, Future Shock.

CM Punk apare şi el în arenă. Punk e Straight Edge în viaţa reală şi acest fapt a fost întotdeauna relevant şi pentru personajul său. În prezent, are un run excelent ca heel în calitate de lider al Straight Edge Society, din care mai fac parte Luke Gallows, Serena şi o persoană necunoscută care l-a ajutat pe Punk să îl învingă pe Rey Mysterio la Extreme Rules. Serena şi Gallows îl însoţesc în ring pe lider. Punk vorbeşte despre cum l-a învins pe Rey „de unul singur” la ultimul pay-per-view; dacă pierdea, urma să fie ras în cap, conform stipulaţiei stabilite pentru acel meci. MVP îşi face intrarea şi îl atacă verbal pe CM Punk. Lupta devine fizică, Punk şi Gallows reuşind să profite de avantajul omului în plus, însă Rey Mysterio apare şi îl salvează pe MVP. Avem un meci!

Rey Mysterio şi MVP vs. CM Punk şi Luke Gallows. Rey Mysterio este fiul unei legende cu acelaşi nume din wrestling-ul mexican, lucha libre. E unul din cei mai mici performeri din companie, iar stilul său de luptă se bazează pe agilitate, sărituri variate şi folosirea corzilor pentru diverse alte manevre. Meciul e scurt, dar distractiv şi MVP redebutează şi el cu o victorie în SmackDown, reuşind pin-ul pe Gallows cu fostul finisher al lui Shelton Benjamin.

Swagger în backstage. Încă mai sunt de povestit realizări ale sale la universitatea Oklahoma. A absolvit cu un scor perfect. „Bravo bravo bravo!”, cum ar spune Falemi.

Campionul va avea un interviu şi în ring. Continuă să se laude şi are motive, pentru că a absolvit magna cum laudae. La cinci ani termina clasa I şi era deja mai înalt decât toţi colegii cu cel puţin 15,24 cm. N-a zis chiar aşa, a zis 6 inci. Povesteşte cum tatăl lui i-a spus acum doi ani că va fi campion mondial şi el nu l-a crezut – acum, tatăl lui are de spus pentru el „I told you so”. „I told you so” are şi el de spus pentru publicul WWE, care îl urăşte în timpul acestui interviu. Swagger spune că va fi campion mondial până se va retrage, dar e întrerupt de Teddy Long, managerul general al SmackDown-ului, care îl prezintă pe noul no. 1 contender la titlul său, uriaşul Big Show. Un pretendent ales cam arbitrar în poveste, dar cineva de pe urma căruia Swagger poate profita pentru a creşte în calitate de campion. Show e foarte zâmbăreţ şi îi stă bine aşa. Cere aplauze pentru campion şi îi enumeră măreţele realizări, apoi spune că lipseşte una: „early retirement”. ZBANG! O directă de dreapta îl face knockout pe Swagger. Show continuă să emane bună dispoziţie chiar şi după ce l-a omorât pe campion cu pumnul său cât o minge de fotbal (n-o să-i spun soccer, deşi vorbim de un show american). Şi s-a terminat!

SmackDown a fost un show reuşit săptămâna asta. Nu a părut că s-au întâmplat prea multe până la ultimul segment, dar acel segment a fost bine realizat, iar luptătorii noi care trebuie să menţină rating-urile pentru acest brand la un nivel acceptabil au fost prezentaţi cu succes, chiar sacrificând victorii pentru wrestleri mai bine „cotaţi”. Timpul acordat meciurilor a fost suficient şi acelea au fost bine lucrate.

Anunțuri

From → WWE

2 comentarii
  1. Îmi place că ai un ton aşa serios şi profesional şi la urmă dai o frază complet cătălinică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: