Skip to content

WWE SmackDown, 30.04.2010, partea 1

2 Mai 2010

SmackDown este show-ul numărul 2 al World Wrestling Entertainment, difuzat în Statele Unite în fiecare seară de vineri. Are mai puţine supervedete decât Raw şi, de obicei, poveşti mai simple şi lupte mai lungi şi mai interesante decât brand-ul principal.

Săptămâna aceasta, e nevoie ca SmackDown să prezinte noile „transferuri” rezultate în urma draft-ului de luni şi să stabilească un nou pretendent la titlul greilor, deţinut de Jack Swagger, care l-a învins curat pe Randy Orton – membru al roster-ului Raw – la ultimul eveniment pay-per-view, Extreme Rules.

Show-ul începe, cum e normal, cu o recapitulare a ce s-a întâmplat la Raw. Urmează intrarea în ring a lui Kofi Kingston, o nouă „achiziţie” pentru brand-ul albastru. Kingston e un wrestler din Ghana, iniţial promovat ca fiind din Jamaica. Personajul său e un tip deschis, zâmbăreţ şi iubitor de distracţie, precum şi un atlet deosebit de agil şi imprevizibil. La ultimul Raw, l-a atacat pe Chris Jericho, un luptător complet şi unul din heelii de top în acest moment, fiind cel care a pierdut centura World Heavyweight Championship în faţa lui Jack Swagger. Jericho fusese draft-at de la SmackDown în Raw.

Kofi Kingston vs. Chris Jericho. Înainte de meci, Jericho se adresează fanilor, spunând că ştie că i se va simţi lipsa şi că nimeni nu va fi în stare să-i calce pe urme în SmackDown, dar e momentul ca lumea de acolo să treacă mai departe şi să se maturizeze. Kofi a re un răspuns simplu, cerându-i lui Jericho să tacă din gură. Meci bun 10 minute, cu câteva execuţii surprinzătoare, încheiat cu victoria lui Kingston, care îşi valorifică finisher-ul, Trouble in Paradise, după două tentative nereuşite.

Avem un interviu cu Jack Swagger, World Heavyweight Champion. Ne spune cu mândrie că în 2002, după ce a câştigat Rose Bowl-ul, a fost invitat la Casa Albă de cel mai mare preşedinte din istoria Statelor Unite, George W. Bush. Swagger e promovat ca All-American în wrestling-ul amator şi a dovedit calităţi deosebite în ring-ul „profesioniştilor”. Prestaţiile la microfon sunt punctul său slab, însă începe să progreseze şi la acest capitol.

În backstage, îl vedem pe Jericho, care vorbeşte cu cineva din afara cadrului, spunându-i că şi-ar fi dorit ajutorul lui. Persoana respectivă e chiar Big Show, fostul său partener, care îl face knockout cu o directă de dreapta. Big Show e în curs de a deveni babyface.

Chavo Guerrero e în ring, foarte mulţumit de revenirea în SmackDown. Spune că acum nu mai poate să fie îngropat de prezentatorii Raw şi că s-a întors la show-ul lui, ceea ce îşi dorea toată lumea. E întrerupt de intrarea lui Kane – The Big Red Monster, fratele lui Undertaker – care îl pune la pământ cu un chokeslam. Bine ai revenit, Chavo!

Shad are şi el un interviu în backstage, spunând că a venit vremea lui. Nimic rău şi nimic ieşit din comun.

John Morrison vs. Cody Rhodes. Un nou meci între protagonişti ai draft-ului. John Morrison părăseşte SmackDown pentru Raw, în timp ce Rhodes face pentru prima oară cunoştinţă cu show-ul de vineri seara. Gimmick-ul lui Morrison e bazat pe vocalistul Doors, Jim Morrison şi a fost stabilit pe vremea când era heel. De asemenea, se presupune că John umblă cu cele mai mari vedete de la Hollywood, de pe vremea când era cunoscut ca Johnny Nitro. E unul dintre cei mai buni atleţi din meserie şi omul cu cel mai impresionant abdomen din WWE. Cody, în prezent heel, este fiul legendei Dusty Rhodes şi un wrestler versatil, dar care, cumva, nu reuşeşte să se mişte convingător şi să fie o prezenţă puternică în ring sau la microfon. Meciul e bunicel, iar Cody câştigă curat.

Swagger are un al doilea interviu în backstage. Ne spune despre victoriile avute în NCAA în calitate de căpitan al Oklahoma Sooners. Încearcă să fie un „jock” arogant şi nesuferit şi îi iese destul de bine.

În ring, avem parte de un schimb de replici între Edge, proaspăt devenit heel şi Christian, încă în urmăriea unui run ca babyface de top.  Edge se mută de la SmackDown la Raw, Christian invers. Cei doi au fost multă vreme parteneri de echipă, fiind prezentaţi ca fraţi, şi au câştigat de 7 ori centura WWF Tag Team. Nu au mai fost împreună de 5 ani. Discuţia degenerează şi cei doi schimbă lovituri, dar niciunul nu reuşeşte o manevră decisivă. Un segment bun, care trebuie văzut de către fanii care le cunosc istoria. Dacă va fi împins şi Christian în poziţie de main eventer în viitorul apropiat, un feud între cei doi ar fi foarte productiv.

Anunțuri

From → WWE

2 comentarii
  1. ajstylsclesh permalink

    mie i-mi plake TNA pt k are hi flyng q AJ STYLS, AMUZING REDD, TAZ shi etc. ce-i m-ai tari wresleri ce-l m-ai tare wresling skrie j d TNA

  2. wwe e cel mai tare mai ales shawn mickels

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: